Отзиви


Искам да изкажа огромната си благодарност към фирма Бамби М Тур за чудесно организираната и протекла двудневна екскурзия до Сърбия-Врънячка баня.

Петко и Севгин са страхотен тандем и екип и благодарение на тях имахме и организирана сръбска вечер в кафана и купонът беше на шест.

Ползвам услугите на тази фирма от 3 години и не сме имали забележки.

Очаровани сме от маршрута им в Румъния до солна мина Турда, а през няколко съботи ходим в Одрин на шопинг с тях. Не сме срещали такова внимание и отношение към клиенти, както го имат те.

Благодаря и дo нови срещи!

Нели и Александър Койчеви, 27.01.2020 г.

 


 

Страхотна организация и професионално отношение.

От дълго време не бях попадала на толкова истински хора отдадени на работата си.

Собственичката и екскурзовод Миглена е много позитивен човек и е по-малката сестра на Google 😊 Всичко, за което попитате ще ви бъде обяснено. Страхотен човек! Латинка /Лоти/ ни беше тур лидер на групата от София и тя е изключително мила и отзивчива.

Севгин ни бе шофьор, но той е повече от това – преводач, организатор, факир на пазарлъка, винаги ще ви насочи към стойностна сделка, много съобразителен и весел.

Много мил и отзивчив, всички те са на линия за всеки въпрос.

Групата беше много весела, повечето се познават и вече има изградени приятелства сред тях.

Препоръчвам на 100% услугите на фирмата!

Кристелина, 20.01.2020 г.

 


 

Много добра организация и добро пътуване.

Не съм очаквал толкова добро отношение към хората от водaча на автобуса, както и от Латинка, жената, която се грижеше за нас.

Благодаря Ви. Скоро пак ще се видим

Препоръчвам на всички тази фирма Бамби Тур.

Йордан Иванов, 27.12.2019 г.

 


 

Благодаря на екипа с който пътувахме до Одрин на 23-23.11.2019г., прекрасните Миглена, Латинка и шофьора Севгин.

Всички показаха висок професионализъм. Цялата група сме възхитени от отношението към всички, от цялостната организация на пътуването. Всяка фирма може да завижда на такъв екип.

Отново бихме ползвали услугите ви. Благодарности и до нови пътешествия.

Надя Горгрова, 26.11.2019 г.

 


 

Здравейте Бамби М Тур. Благодаря ви за прекрасната екскурзия до Одрин и Чорлу на 06-07.07.2019 г.

Пътувах с дъщеря си. И друг път сме посещавали Одрин и си мислехме, че всичко знаем за него, но уви. Благодарение на екскурзовод Миглена научихме много други неща от историята на този град. Блестяща и беше информацията за Музея на здравето. Научихме какви са били студентите тогава, начините на лекуване на болни. Нека да не забравяме и нашата красива църква Константин и Елена. Съчетахме приятното с полезното.

Благодарим и на Севгин, който винаги беше около нас във всички шопинг магазини, като даваш ценна информация за стоки, храни и др., беше ни като гид. Той беше човекът, който организира блестяща и обилна вечеря в Люлебургас. Нека да не забравяме и за отличния шофьор Петко, независимо, че преди тръгването се оказа, че две дами не са дошли още. При позвъняването им и питане от негова страна къде са, те заявиха, че са още във Волуяк. Настана голям смях в буса. Още веднъж големи благодарности към Миглена, Севгин и Петко за незабравимите срещи и емоции.

Предстои ни отново пътуване с вас до Сърбия и Нови Сад, септември месец.

До скоро.

Мая, 15.07.2019 г.

 


 

Благодаря безкрайно много на екипа на Бамби М за вълшебната приказка, която ми подариха, с екскурзията до извънземната Кападокия. Те промениха представите ми за екскурзиите с автобус. Тази екскурзия беше много професионално организирана, както с маршрута през Босфора към дългия преход през Анадола, с възможността да се разгледат различни градове, места и забележителности, така и с много богатата информация, която получихме. През цялото време ние се наслаждавахме на дългото пътуване, спяхме, разговаряхме, а Миглена не спираше да разказва. С увлекателния си разказ, професионализъм и дар слово тя ни даде шанс да научим много за южната ни съседка и за Кападокия.

Това беше едно уникално преживяване сред вълшебствата на природата, на тази древна земя, заредена с духовост, история и култура, която е била един от центровете на ранното християнство. Кападокия е огромен открит музей със стотици чудати и загадъчни скални форми. Фантазия от камък с издълбани в скалите жилища, църкви, манастири, украсени с красиви сцени, икони и изображения от майстори-художници, някои от които са се съхранили все още, незасегнати от времето и хората. Ще изпитате възхищение и преклонение като слезете и в подземните градове, в които преследваните християни са намерили убежище, за да съхранят вярата си. Уникалната красота на този природен феномен ще се запечата в сърцето ви.

Поздрави

Ваня, 30.03.2019

 


 

Уникален екип! През миналата 2018-та се включихме в няколко от екскурзиите с Бамби М и си прекарахме страхотно!

Местата,които посетихме бяха страхотни,с много подробни и интересни разкази от страна на екскурзоводите. Много позитивни и коректни!

През новата година задължително ще пътуваме пак с тях !!!!

Десислава Павлова, 25.01.2019

 


 

Здравейте,

искам да споделя впечатленията си от шопинг тура в Одрин на 17-18.11.2018 г.

Останах приятно изненадана от екскурзоводката Рина, която се опита в едно пътуване, за което повечето хора бяха устремени към магазините, да опита да ни запознае с културата и забележителностите на града, който уж познаваме, но се оказа, че има и доста непознати места. Комплименти и за шофьора Веселин, който успя да ни върне в 3 сутринта поради забавата на границата и обилния снеговалеж. Чудесно е отношението на екипа към туристите – създават чувство, че сме близки хора и отговарят с готовност да изпълнят желанията ни. Имам забележка само за хотела в Одрин – хотел Балкан. Безспорно, той е чист и близко до центъра, но му липсва асансьор и е доста неудобно качването и слизането по стръмните стълби с багаж.

Ново откритие за мен бе вечерята в ресторант на брега на река , красиво място , което не бях виждала до сега.

Благодарим за чудесното изживяване и се надяваме да продължавате с апостолското си дело да ни показвате света и да го правите професионално.

сем. Наташа и Илиан Златеви, 19.11.2018

 


 

Здравейте!!!

Аз съм Мирослав Михайлов от гр. Плевен. В началото на м.октомври т.г. поехме със съпругата ми Людмила на екскурзия в далечната централна част на Турция-КАПАДОКИЯ-долината на красивите диви коне водени от елита на Бамби М тур Миглена Великова, Петко Великов и Севгин. Групата беше бутикова, а също и водача на МПС Петко – нарекохме го „бутиков шофьор“. Всички бяхме позитивни и организирани. Искам да благодаря от сърце и на тримата за изключителния професионализъм, доброта, грижи и помощ за преодоляване на езиковата бариера. Организацията беше на изключително ниво, а Миглена… Миглена е нещо повече от уикипедия!!!

Прочетох доста за тази област КАПАДОКИЯ преди да тръгнем, но… сутринта, на изгрев слънце като излязох от хотела над главата ми бяха надвиснали балони-шарени, красиви – пълни с туристи разглеждащи долината, а после като стъпихме на ръба на платото и… онемях – причудливи скални образования в различни цветове и форми и в тях издълбани жилища, подземни градове и църкви – там където се е зародило християнството преди много векове и в тях се е запазило много векове. Нещо уникално, величествено и много, много въздействащо. А хората там добронамерени, мили и отзивчиви, владеещи различни занаяти и предлагащи уникални вкусотии солени и сладки, еееех… А в населените места само и много ново строителство, уникална инфраструктура, университети и училища, заводи и фабрики, младите хора са там-учат и работят. Турция произвежда всички световни марки автомобили и какво ли още не.

Спирам до тук защото от видяното лично за мен се разпадна мита Турция-АНАДОЛА – спирам защото „съм още там“ и ще бъда дълго време там със спомените и преживяното. Сега когато сме в България, доста често си говорим със съпругата ми за видяното и преживяното и ни се иска да се върнем отново и отново – страхотно място – зареждащо и силно въздействащо, но може би след време ще бъдем пак там… Скъпи приятели, отделете време и посетете тези места, преживейте видяното, завъртете се във вихъра на танца на дервишите и променете себе си – заслужава си.

Отново искам да благодаря на екипа на Бамби М тур – на тези мили, мили хора, работещи всеотдайно за хората. Скъпи приятели, доверете им се-те го заслужават, а ВИЕ САМО ГО ПОИСКАЙТЕ!!!

Мирослав Михайлов, 22.10.2018

 


 

Здравейте!

Имах удоволствието да участвам в организираната от Вас екскурзия до Румъния, която се проведе на 22-24 септември 2018 год.

Искам да изразя преди всичко удовлетворението и позитивните емоции, които изпитах от отличната организация на екскурзията и да благодаря затова, че в България има и такива хора и организации, които не правят нещата про-форма, а подхождат отговорно, сериозно и адекватно, по начин, че да спечелят клиентите не за „едното“ пътуване, а така, че последните да пожелаят да ползват в бъдеще именно техните услуги.

На второ място, искам да Ви уверя, че това мое изключително положително усещане за „справяне с нещата“ не би могло да бъде същото, ако екскурзовод не беше именно Симона. Благодаря на това изключително позитивно, отговорно и компетентно момиче за всичко!

Катя Арабаджиева, 25.09.2018

 


 

Здравейте,

Казвам се Ирина от гр. Варна, искам най-сърдечно да благодаря на целия Ви екип за невероятното изживяване, което ни предоставихте! Екскурзията до Кападокия беше уникална! Препоръчвам я на всеки, който иска да намери спокойствие и да се зареди с положителна енергия! Това е мястото, Кападокия! Благодаря Ви още веднъж, Бамби М Тур!!! Благодаря Ви, Меги и Севгин! Страхотни сте! Когато имам възможност ще пътувам отново с Вас!!!!!

Ирина Янева, 10.09.2018

 


 

Mного благодаря за чудесната екскурзия. Специални благодарности към Петко за търпението, спокойствието и разбирането, с което понасяше всеки наш каприз или закъснение.

Спечелихте ме за нови екскурзии.

Елеонора, 03.09.2018

 


 

Посетихме Румъния – земята на Дракула на 27-29 юли. Обектите бяха забележителни, Карпатите- прекрасни, времето – с нас, а Симона е истинско съкровище.

Краси и Анатоли, 06.08.2018

 


 

Благодарности за хубавите 3 дни! Екскурзия с такъв екскурзовод като Петко е удоволствие! Благодарности за хубавите беседи, за вниманието, с което ни обграждаше той, ако имам възможност, отново бих путъвала с него!

Маргарита Узунова, 28.05.2018

 


 

Благодарим на екипа на Бамби М тур за организираната екскурзия до Румъния с посещение на двореца Пелеш, замъка Бран, Брашнов, Будапеща и т.н. Огромни благодарности на ексурзоводката Симона-двете с дъщеря ми сме с прекрасни впечатления от нея-от знанията й, от начина на поднасяне на информацията, от организацията по време на пътуването, от от… и още много от. Тя е истинско съкровище!

С удоволствие ще пътуваме с вас отново.

Стефана Сиракова, 08.05.2018

 


 

Здравейте,

Прекрасна екскурзия. Отлично обслужване. Обстановката, която създаде Симона беше страхотна.

Оново ще изполваме Вашата агенция!

Елица и Нино Паймашки, 08.05.2018

 


 

Здравейте, прекрасен екип на „Бамби М Тур“!

Увлечени от забързаното ежедневие, приемете извинението ни за настоящия отзив със забава 🙂

Изказваме възхитата си от прекрасното преживяване: Великденска екскурзия в Румъния.

Прекарахме чудесно, с усещане за дълбок професионализъм, но и приятелско отношение, смях и незабравими моменти.

Огромно Благодаря, изказваме на Симона и Севгин, които правят всичко с умение, но и със сърце и всеотдайност!

Поздравяваме Ви и до нови срещи!

С уважение: Семейства: Тишинови и Лазарови 🙂, 19.04.2018

 


 

Здравейте. Бързам да Ви пиша преди да ме е увлякло ежедневието.

Тази нощ се завърнахме с жена ми и децата от екскурзия в Румъния. Прекарахме повече от чудесно, чувствайки се сигурни в автобуса, шофиран с невероятно умение от Севгин /случайно се срещнахме с българи от друг автобус, които казаха, че докато шофьорът ни е маневрирал на паркинга, те са правили залози дали ще успее/.

Симона направи престоят ни в Румъния невероятно информативен и приятен, по начин, който не се постига само със знания. Трябва сърце и любов /както при нас – лекарите/. Направи го с лекотата на професионалист към скъп приятел. Така се почувствахме. Мога да пиша много, но, някак си, думите ми не са достатъчни.

Огромно благодаря и на двамата.

Съзнавам, че не Ви казвам нищо ново и Ви благодаря, че отделяте време да го прочетете , но не мога да подмина всеотдайността на тези хора и това, че превърнаха пътуването ни в преживяване.

Поздравяваме Ви, че имате такива служители, с които можете да се гордеете.

С уважение и благодарност към целия Ви екип.

Д-р Ивайло Ефремов, 10.04.2018 г.

 


 

Адмирации за Бамби М тур!

Вчера посетихме празника на пегланата кобасица в Пирот и си прекарахме страхотно! Организацията беше на много високо ниво, а Петко и Севгин успяха да задоволят желанията и капризите на всички пътуващи, истински професионалисти. Браво момчета, така се печелят клиенти.

Благодаря от името на групата от 30 човека от R&M Bulgaria.

Цветелина Василева, 29.01.2018 г.

 


 

Здравейте Бамби,

Току-що се завърнахме от прекарване на Новогодишна нощ във Върнячка баня, Сърбия. Искам да изразя удовлетворението си от много добрата организация на екскурзията и от прекрасната работа на екскурзоводката Рина, шофьора Митко и Емил като представител на фирмата.

Особено съм възхитена от завладяващите разкази на Рина. Тя ни пренесе в много епохи по един неповторим начин и ни достави удоволствието на чуем интересни истории за показаните забележителности. Освен това се грижеше за всичко и за всеки.

Провеждането на Новогодишното тържество беше на ниво – организация, храна, музика. Останахме много доволни, още повече, че съчетахме празниците и със спа преживявания и незатормозяващи екскурзии.

Още от сега мислим къде да отидем с вашата фирма през настоящата година.

Благодарим!

Ваня Калайджиева, 04.01.2018 г.

 


Благодаря за чудесната екскурзия в Румъния от 3 до 5 ноември. Видяхме и научихме интересни неща. А Симона беше невероятна. Изключително спокойна, организирана, усмихната и сладкодумна. За нас беше удоволствие! Ще се видим пак!

Милена Хаджийска, 07.11.2017 г.


 

Здравейте,

Със съпругата ми останахме много доволни от организираната от Вас екскурзия, проведена от 3 до 5 ноември в Румъния – Букурещ и Трансилвания с две нощувки в хотел Crocus, Пояна Брашов. Благодарим Ви!

Екскурзоводката Симона беше компетентна, организирана и изключително точна в решенията си.

Шофьорът на автобуса (не зная името му, отвън пишеше Валенсия, червен Мерцедес) кара на ниво и допринесе максимално за доброто Ви представяне.

Пожелавам Ви успехи в бизнеса и повече доволни клиенти!

С уважение.

Стоян Тодоров, 07.11.2017 г.


 

Изказвам благодарност от името на цялата група от Кърджали към Бамби Мтур и младия ни страхотен екскурзовод, владеещ перфектно български албанец – Грисен, които превърнаха екскурзията ни до Албания в забавно и незабравимо приключение!!!

Диана Соколова, 27.09.2017 г.


 

Благодарим на целият екип на Бамби м тур и най- много на Симона и Емо за прекрасната екскурзия до Румъния. Всичко беше уникално. Благодарим.

Люси Иванова – Петрунова, 26.09.2017 г.


 

Удоволствие е да пътуваш с Бамби М тур!

Нели Драганова, 26.09.2017 г.


 

Здравейте, Бамби М Тур!

Относно екскурзия „Румъния – /22-24.09.2017/“, с екскурзовод Снежанка Тотева

Поздрави, Изразявам благодарност за добре организирана и с хубави места екскурзия до Сибиу.

Поздрави за шофьора и екскурзовода.

инж. Янко Чолаков, 26.09.2017 г.


 

Здравейте Бамби!

Благодаря за невероятнатака екскурзия, а именно тази до Сърбия 21-23.07.2017. Искам да искажа очарованието си от местата които посетихме, както и към професионализма който прояви екскурзоводката ни Рина. За всяка една част от пътуването ни тя бе предвидила вълнуващи истории, които слушах с интерес и благодарение на които научих много нови неща за Сърбия. Екскурзията протече по план-графика, който ни бяхте предоставили, с изключение на това, че беше в обърнат вариант и определено вариант който избра Рина беше по-добър, тъй като ни остана време и за плаж във Върнячка баня. Имахме достатъчно време както за разглеждане на забележителности придружени с достатъчно подробна информация от Рина и разбира се екскурзовод в Белград и Върнячка баня, така и за разхода. Храната беше страхотна. Единствения „проблем“ за мен беше горещината, но разбира се това е чара на летния сезон.

Нека спомена и непрестанно мрънкащия госпадин, който успя да развали настроението на всички пътуващи, на нека не забравяме факта,че простите и ограничени хора също са жители на този свят и трябва с усмивка да прием злодиянията.

Още веднъж Благодаря за приключението, за в бъдеще отново ще се възползвам от услугите Ви !

П.п. Специални поздрави Рина и Севгин!

Мелинда, гр. Перник, 03.08.2017 г.


 

Благодаря на екипа на Бамби М Тур в лицето на Петко и очарователната Симона за прекрасната екскурзия до Румъния. Организацията беше прекрасна, пътуването – комфортно, а впечатленията……. за цял живот. Когато влагаш сърце и желание в това което правиш, нещата се получават. Именно това Ви прави уникални и единствени.

Желая Ви много успехи и до нови срещи!!!!!!

Радина Дикова, 17.07.2017 г.


 

Посетих Румъния на 30.0-02.07.2017 г.. Останах с отлични впечатления от страната! За приятното изкарване допринесоха в значителна степен екскурзоводът и водачът на автобуса! Освен приятните спомени, които ще запазя завинаги, аз съм впечатлена от коректното отношение на служителите в нея, тъй като бях забравила част от багажа си в автобуса и си го получих още на следващия ден! За това неслучайно Бамби М Тур е носител на приза най-коректната фирма за 2016 година! Пожелавам успехи, здраве и късмет на всички, които работят в нея!

Светлана Михайлова, 04.07.2017 г.


 

Сърдечно благодаря за прекрасната екскурзия до Румъния 16-18.06.2017. Възхитена съм от професионалните умения и екипната работа на екскурзоводката Симона и шофьора Севгин! От името на цялата ловешка група им благодарим за приятно прекараното време! Бъдете здрави и все така добри професионалисти!

Лиляна Асенова, 20.06.2017 г.


 

Благодарим на всички за професионалното отношение и прекрасната екскурзия в Р. Сърбия на 26-28.05.2017г. Поздравяваме водещата за РД!!! Рина, бъди здрава, все така позитивна, лъчезарна! Бъди щастлива!!! Много клиенти на фирмата! Препоръчваме!

Калинка Русева, 29.05.2017 г.


 

Здравейте,

бързам да споделя невероятната екскурзия до Румъния, с богата програма, перфектна организация, отличен екскурзовод Симона и безупречен шофьор Христофор. Препоръчвам на всички, решили да посетят Синая, Брашов и земите на граф Дракула, да се доверят на „Бамби М тур“ на професионалисти да ги преведат през мистиката, фолклора и историята по тези места, както го направих аз.

Благодаря на Петко, Симона и Христофор за невероятните преживявания от 6-8 май 2017г.

До нови срещи!

Нина Михова, София, 15.05.2017 г.


 

Здравейте, искам да изкажа моите най-добри отзиви за екскурзията организирана до Белград, Върнячка баня и Ниш – организацията беше много добра, групата беше страхотна, екскурзоводите също – имаше прекрасни места които ни показаха, традиционната сръбска вечеря беше много весела… да не забравя и шофьора без който въпреки получилият се проблем прибирайки се към България стигнахме в София живи и здрави, без това да се отрази на доброто ни настроение и положителните емоции с които се бяхме заредили.

Димитрина Михайлова, София, 08.05.2017 г.


 

Всеки, който е ходил на екскурзия с автобус, знае колко много неща може да се объркат и вместо мечтаната почивка да се озове в няколкодневен капан на мрънкаща и изнервена тумба. При нас това не се случи. Екскурзията ни до Сърбия 29.4-1.5.2017 беше истинско забавление. Няма как да се съберат 50 непознати, всеки с различна представа за личен комфорт и очаквания от пътуването, без да има разногласия.

Благодарение на нашата прекрасна екскурзоводка Рина и на шофьора Бейсим, ние изкарахме три динамични, невероятни и изпълнени с усмивки дни. Сърдечно благодаря!

Ирена Маринска, София, 04.05.2017 г.


 

При толкова добри и топли думи, написани от други туристи, предпочели Бамби М Тур пред десетките останали агенции, ни е трудно да кажем нещо ново, но сме толкова впечатлени от изключително добрата организация и планиране на тредневния ни престой в Румъния, че можем да кажем едно голямо „Благодарим!“ Сърдечно благодарим на Севгин за комфортното пътуване и страхотното му чувство за хумор! Особено сме впечатлени от Симона – такъв екскурзовод досега не сме имали – интелигентна, с богата култура и знания, човечна, вниматерна и отзивчива на всички наши питания. Нито веждън не я заварихме неподготвена.

Благодарим й от сърце! На Севгин, Симона, Петко и целия екип на Бамби Тур желаем да бъдете все така добре организирани и добри хора! И разбира се, здраве, хубав късмет, хъс за нови победи и удовлетворение от това, което правите за хората, които ви се доверяват!

Силвана и Георги Радеви, София, 18.04.2017 г.


 

Здравейте,

Трудно е да намеря думи, за да опиша емоциите, които изживяхме заедно, Вашата фирма, нашата Фирма и всички „пасажери на борда“. Това беше най-прекрасният тийм билдинг, в една невероятно красива страна, изненадващо красива, с най-всеотдайните хора от Бамби М Тур! Алхимика Трейдинг ЕООД е Ваш почитател и Ви благодари за незабравимите мигове в земята на Дракула, в най-емоционалните нощи около Хелоуин, тогава, когато тъмните сили се събуждат, а ние успяваме да ги укротим с много усмивки, танци, огън и темперамент. Маските скриха лицата ни, но разкриха желанието да преборим злото в себе си.

Беше всеотдайно раздаване, нашето в името на колектива и на децата, разбира се, и Вашето, да се почувстваме щастливи и да изживеем едни от най-вълнуващите мигове в живота си. С Вас е бягство, от проблемите, лекуваме подтиснатите си души, зареждайки ги с много положителни емоции, които за дълго остават извор на радост и усмивки. И не само, слънчевата Симона, всеотдайният Петко и разбира се Севгин, в чийто ръце бяхме поверили нашата сигурност по време на пътуването дадоха всичко от себе си, за да направят това пътуване незабравимо. Красотата на Румъния се вижда и с очи, но когато Симона и Петко разказват, сякаш всичко оживява, чувстваш се съпричастен на времето, в което се потопяваш с посещението на всеки обект. Не пропускайте да пътувате с тях. Лично аз за втори път минавам този маршрут с Бамби М Тур, и повярвайте ми, усещането отново е невероятно. Успех за всички Вас!

Продължавайте все така. Когато нещо се прави с обич, се усеща от хората и те пак ще се върнат, пак и пак …

Мая Гергова, 04.01.2017


 

Здравейте,

Искам да изразя благодарността си за чудесната екскурзия, която организирахте. Много мил и отзивчив Петко, готов да помогне и покаже всичко, което знае. С него се чувствах спокойна и много доволна. Ще се възползвам с удоволствие и от други Ваши оферти. Още веднъж, благодаря за приятното изживяване.

Поздрави,

Катя Георгиева, 18.12.2016


 

Искам да се присъединим с това писмо към благодарностите за хубавите дни с Вашата екскурзия до Синая, Бран, Брашов!

Благодарим за профисионализма, коректността, хубавото настроение на Симона ( нашата екскурзоводка ) и Петко ( шофьор на автабуса ) !

До нови срещи!!!

Нора Футекова, 25.11.2016


 

Изключително доволни останахме от екскурзият до Букурещ, Синая, Бран и Брашов, организацията беше много добра, хотела в който бяхме настанени, също беше много хубав и уютен. Благодарим на Севгин за осигуреният комфорт по време на пътуването и на Петко за безупречният професионализъм, през цялото време не спираше да ни разказва интересната история на тази прекрасна република (Румъния). Бяхме заредени с много положителни емоции след екскурзията за което едно огромно Благодарим!!!

Деси и Иван от Ботевград, 26.09.2016


 

За пореден път съм изключително доволна от пътуването, което преприех с Вашата фирма. Като продължение на вълнуващото пътешествие до замъците Пелеш и Бран, което осъществих през пролетта със Симона, Петко и Севгин, сега през септември посетих Хунедоара, Алба Юлия и Сибиу. Маршрут, не популярен, но определено си заслужава да се посети. Петко за пореден път беше изчерпателен и подробен в информацията, която ни предоставяше. Грижовен за удобството на всички туристи. Програмата беше много добре организирана и изпълнена и успяхме да посетим допълнителни обекти, които не бяха планирани в тази екскурзия. Мишо – внимателен и прецизен шофьор, който стоически издържа на капризите на пътуващите.

Благодаря Ви за вниманието, пофесионализма и незабравимите пътешествия.

Успех и до нови срещи!

Албена Камбурова, 08.09.2016


 

Уникални! Организирани, страхотна компания, с чувство за хумор… Разкази за всяко място… угаждащи на всички капризи… със сигурност ще сте изборът ни за бъдещи пътувания!

Семейство Спасови, 06.09.2016


 

Благодарим Ви за отлично организираната екскурзия. И най-вече на Симона,Петко и Севгин които дадоха всичко от себе си за да останат в нас незабравими спомени от това пътуване. Желаем Ви само успехи и повече желаещи да пътуват с вашата агенция.

Доктор Руска Попова и Ефтим Василиев, 26.08.2016


 

Здравейте приятели от „Бамби М Тур“!

Привет чаровна, артистична и забавна Симона, привет Петко – сладкодумен като братя Грим и изключително интелигентен човек, привет Севгин – „виртуоз“ на волана и ненадминат полиглот! Благодаря Ви за прекрасните емоции, за невероятното преживяване и горещите спомени от страната на Дракула! Привет и на всички приятели, с които се запознахме на това истинско пътешествие и красиво приключение, изпълнено със замъци, незабравими гледки, забавления и приятни разговори във прегръдките на Влахия и Трансилвания!

Светлана, Аргир и Николай от Благоевград, 16.08.2016 г.


 

От години не бях ходил на екскурзия с фирма /предпочитам със собствен превоз и резерваций направени лично от мен/, но решихме тази година с моята приятелка да рискуваме с една оферта на Бамби М до замъка Пелеш и Дракула в Румъния и не сгрешихме. Както обикновено прочетохме всички отзиви и… само хубави, малко се изненадахме /толкова пък да няма недоволни/, но рискувахме и не съжаляваме.Видяхме разликата когато всичко е организирано /имам предвид посещенията в замъка Пелеш и Дракула не чакаш на дългите опашки, получаваш подробна информация за всичко на роден език и къде какво може да си купиш да хапнеш и дори къде можеш да пиеш хубава бира…

Благодарим на Петко за изчерпателната информация за през целия път, на Севгин за професионалното шофиране и отношение към пътуващите и накрая на Симона за изненадите и успех в бизнеса.

Препоръка: Малко по- подробна информацияс за тези, които използват изцяло интернет за закуване на ваучери, плащания ,допълнителни услуги т.н просто един email с пояснения за цялата процедура и последващи действия.

Благодаря на Всички Бамби м тур и до нови срещи!!

Николай Пецев, 05-07.08.2016


 

Здравейте приятели от „Бамби М Тур“!

Привет чаровна, артистична и забавна Симона, привет Петко – сладкодумен като братя Грим и изключително интелигентен човек, привет Севгин – „виртуоз“ на волана и ненадминат полиглот! Благодаря Ви за прекрасните емоции, за невероятното преживяване и горещите спомени от страната на Дракула! Привет и на всички приятели, с които се запознахме на това истинско пътешествие и красиво приключение, изпълнено със замъци, незабравими гледки, забавления и приятни разговори във прегръдките на Влахия и Трансилвания!

Светлана, Аргир и Николай от Благоевград, 05-07.08. 2016


 

Изключително добра организация на груповите посещения и свободното време. Шофьорът ни Севгин беше изключителен професионалист, от Петко научих много интересни факти, Симона разнообразяваше беседите с много креативност. А групата ни беше много ентусиазирана и страхотна. Благодаря, че бях с Вас в Румъния: 5-7.08.2016г. Вярвам, че ще се срещнем отново.

Цветелина Катевска, 15 август 2016


 

Благодаря на екипа на Бамби М Тур за добре организираната екскурзия до Румъния на 5 – 7.08.2016г. Екскурзоводите Петко и Симона даваха непрекъснато информация и за местностите през които минавахме и за забележителностите, които посещавахма.Симона беше изключително чаровна и винаги усмихната.

Всички екскурзианти бяха очаровани от професионализма на Петко и Симона. А водача на автобуса Севгин беше невероятен професионалист. Благодарим още веднъж на всички.

Г-жа Гербеева и Кристиана, 12 август 2016


 

Здравейте,

Казвам се Веселина Петрова. Заедно със съпруга и внуците си бяхме на екскурзия до Румъния от 1 до 3 юли.

Всички останахме приятно изненадани от вниманието и старанието на Вашите сътрудници (Симона и Петко), за превръщането на тази екскурзия в едно страхотно хубаво преживяване за мен и моите близки. Затова искам да изкажа благодарността си на Бамби М тур за перфектната организация, която направи екскурзията ни истинско удоволствие. Впечатленията ни от Симона и Петко са повече от отлични. Останах очарована от Симона. Тя прояви такава ерудиция, отлично организираше всички мероприятия по нашето пребиваване и същевременно ни представяше подробна информация за обектите, които посещавахме и забележителностите по край които преминавахме – беше просто невероятна. При това с много оригинални идеи – при посещението на замъка на Дракула и крепостта. Въпреки трудностите по реализацията на екскурзията, тя си остана винаги усмихната и внимателна. Ние от 7-8 години през лятото ходим на екскурзии с други фирми и имаме наблюдения и можем категорично да кажем, че такива екскурзоводи не сме имали. Това момиче гори в работата си. Това като че ли е нейно призвание. Благодарим й от сърце. С отлични впечатления сме и от Петко. Изключително толерантен и внимателен с всички и винаги бяхме точно навреме на местата за посещение. Дори дългото шофиране, което неминуемо го изморяваше, не можеше да му отнеме доброто настроение.

Въобще екипът беше прекрасен и това осигури и нашето хубаво настроение по време на цялата екскурзия.

Това е и причината за в бъдеще да следим Вашия сайт и ако предлагате дестинация, която сме решили да посетим, не се съмнявайте, ще бъде предпочетена Вашата фирма – СПЕЧЕЛИХТЕ НИ!!!

Веселина Петрова, 06 юли 2016


 

Имахме удоволствието да се разходим из Трансилвания в периода 24-26 юни 2016 с Бамби М Тур.

Останахме изключително доволни от организацията, интересните места, които посетихме и истории, които съпреживяхме. Малшанс е да имаш двама екскурзоводи – Миглена, която да разказва в детайли по-сериозните неща и жизнената Симона, която с артистичния си талант кара легендите да оживяват пред туристите. Хотелчето, в което отседнахме, беше спретнато и уютно, домакините – гостоприемни.

Благодарим Ви!

Дафинка Митева, 06 юли 2016


 

Възхитена съм от професионално организираната Великденска екскурзия до Румъния! Видяхме и научихме безброй неща за северната ни съседка! Очарована съм от работата на водача Петко и на активната Симона. Благодарим ви!

Валентина Петрова, 02 май 2016


 

Исам да изкажа голямата си благодарност към ф-ма Бамби М Тур- и най вече към прекрасните екскурзоводи – Петко и Симона!! Благодарение на тях се потопихме в една приказка !! Да всичко ,което ни разказаха и запознаха беше така поднесено , че не усетихме умора , напротив не искахме тя да свършва !!Истински професионалисти!! Петко да си жив и здрав и да радваш със знанията си още много хора!!Симона – тя е едно лъчезарно момиче на което пожелавам да израства с много успехи в живота!! Не , няма да забравя и шофьора – той беше виртуоз на волана!! Сърдечно благодаря за прекрасните и спокойни ескурзионни дни!!Нямам търпение пак да пътувам с вас!!

Румяна Георгиева, 02 май 2016


 

Здравейте екипа на „Бамби М тур“! Преди една седмица бяхме с Ваши представители до северната ни съседка и останахме много, много доволни от обслужването, от приятелското отношение към нас, от впечатленията и от това, което научихме през тези дни! Специални благодарности за екскурзовода г-н Петко и за водача на автобуса – Севгин, който съчетава в себе си не само водач на автобус, но и много повече. Организацията на екскурзията беше много добра и още веднъж… БЛАГОДАРЯ! Ще останем с много добри приятелски спомени и… надявам се, да се срещнем отново!

Роза Цветанова, 01 май 2016


 

Изключително сме доволни от екскурзията в Румъния през уикенда. Шофьорът на автобуса и екскурзоводът бяха на едно много високо професионално ниво и направиха всичко възможно екскурзията да остане незабравима за нас. Благодарениe на тях, при възможност ще използваме отново услугите на Бамби М Тур. 🙂

Мая Милканова, 25 април 2016 г.


 

Благодаря за прекрасните 3 дена, които ни подарихте! Програмата на екскурзията ни до Трансилвания беше отлично направена – видяхме толкова много забележителности, имахме достатъчно свободно време, за да усетим духа на градовете, които посетихме, преходите не бяха уморителни и хотелът, в който отседнахме беше уютен, чист и с много гостоприемни домакини, а храната беше чудесна. Искам да изкажа специални благодарности на нашата екскурзоводка! Толкова подготвен и знаещ човек отдавна не бях срещала. Успя да отговори на всичките ни въпроси, касаещи не само посещаваните обекти, въпроси, засягащи цялостната история на Румъния, а за децата имаше и румънски приказки с техните национални герои. Не само аз, всички от групата бяхме впечатлени!
Още веднаж благодаря за Вашето внимание и отзивчивост! Успех!

Цена Вълчева, 23 август 2015 г.


Тук можете да ни пишете мнение, препоръка или просто отзив от Вашата прекрасна почивка:

[contact-form-7 404 "Not Found"]